Зеленський вперше повідомив, скільки українських військових загинуло на війні

2
0
Зеленський вперше повідомив, скільки українських військових загинуло на війні
Володимир Зеленський вперше повідомив, скільки українських військових загинуло з початку повномасштабного нападу рашистів - це близько 1300 героїв України.

Про це він повідомив під час брифінгу з представниками іноземних ЗМІ.

Зеленський повідомив, що відношення загиблих воїнів України і рашистів - 1 до 10.

"У нас загинуло військових десь 1300... а в Росії - більше 12000. Один до десяти. Я не радію, що у них 12 тисяч загинуло... Це не моє бачення світу..." - розповів президент України.

Він також повідомив - росіяни здаються, бо лякаються, або бачать, що вони - нацисти.

"Чому така кількість полонених? Тому що вони приїхали вбивати нас і потім побачили, по-перше, що вони слабкі, бо ми не здамося, ми на своїй землі,а по-друге, деякі з них зрозуміли... побачили, що вони поводять себе, як нацисти", - пояснив Зеленський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Военных ВСУ не трогают военные РФ. Нациков из нацбатов в плен не берут!!! Парни из ВСУ, вы понимаете всё, вы были рядом с нациками на Донбассе. Если на ваших руках нет крови переходите на сторону новых ВСУ. Вы основа и опора новой армии Украины. Вы нужны Родине без нацистов и бандер. В ДНР и ЛНР формируется новая армия Украины, Украины независимой в братской славянской семье.
Відповісти
Как перейти? Нацбаты за спиной. Был один желающий его в спину подстрелили. Не хочу воевать.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні