Китай буде силою для України в політичному і економічному плані, - посол

0
6
Китай буде силою для України в політичному і економічному плані, - посол
Надзвичайний і повноважний посол Китайської Народної Республіки в Україні Фань Сяньжун заявив, що Китай буде доброю силою для нашої країни в економічному та політичному плані.

Про це він повідомив під час з главою Львівської ОВА Максимом Козицьким.

Крім того, китайський дипломат зазначив, що поважає шлях, обраний Україною. За його словами, право на самовизначення - суверенне для кожного народу.

Також він наголосив, що сила українського народу полягає в єдності.

Козицький нагадав, що КНР підтримала Україну під час Генеральної Асамблеї ООН. Саме тому він висловив сподівання, що Китай не погодиться на прохання росії про допомогу. Крім того, він підкреслив, що КНР скерувала дві партії гуманітарної допомоги нашій країні, а також очікується поставка третьої.

“Українці не хочуть воювати. Ми хочемо бути господарями на своїй землі і жити в мирі з партнерами, які готові співпрацювати з нами”, - наголосив Козицький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні