Лукашенко заявив, що не планує розміщувати ядерну зброю в Білорусі

0
-4
Лукашенко заявив, що не планує розміщувати ядерну зброю в Білорусі
Білорусь не планує розташовувати жодні види ядерних озброєнь на своїй території. Водночас Олександр Лукашенко назвав умову за якої країна може переглянути свою позицію.

Про це пише Цензор.НЕТ.

Читайте також: Українські дипломати знайшли в Білорусі і вивезли за кордон бабусю та 5-річну дівчинку, батьків і брата якої вбили російські окупанти під час евакуації, - Кулеба. ФОТО

"Я не планую розміщувати тут ядерну зброю, виробляти тут ядерну зброю, створювати і використовувати цю ядерну зброю проти будь-кого. Такого ніколи не було в планах білоруського керівництва і в моїх планах", - заявив Лукашенко.

Водночас як зауважив Лукашенко, якщо, нібито, США, Франція та Британія розташують ядерну зброю в безпосередній близькості до Білорусі, наприклад на території Польщі, Литви або ж України - його країні доведеться вимагати від голови Кремля Володимира Путіна повернути зброю, яку колись було передано Росії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні