Відомий астролог заявив, що незабаром війна в Україні закінчиться

1
2
Відомий астролог заявив, що незабаром війна в Україні закінчиться
Прогнози щодо розвитку військових подій та термінів ймовірного закінчення війни почали з’являтися у мережі.

Зокрема в Інстаграмі astro.medvedka опублікувала доволі оптимістичний гороскоп, дослідивши положення небесних тіл.

Про це пише РадіоТрек.

Активна фаза війни триватиме до кінця березня. Адже напруження утворюється між Марсом (планетою війни й агресії) та Ураном (планетою бунту, несподіванок, незалежності).

У цей період із новою силою запахне смаженим. Можуть бути як несподівані військові дії, так і наступи за новими несподіваними напрямками, або ж військовий переворот (природно, в країні-агресорі), — пише астролог.

Взаємодія Урану з Марсом може свідчити про спробу захопити владу. У астрологічному тлумачені це може говорити про спробу штурму столиці. Але після того, як планети «віддаляться» на небі виникне нове поєднання Марса з Сатурном. Останній вважають планетою влади, стратегій та обмежень.

 Їх сходження та розставання триватиме до середини квітня, — пояснює астролог. У кращому разі, це означає обмеження агресії, усунення військових подій за допомогою продуманих стратегічних дій.

З'єднання планет відбуватиметься у знаку Водолія (в астрології вважається, що РФ символізує саме цей знак), то, можливо, саме в країні-окупанті відбудуться деякі силові дії.

Відтак у другій половині квітня ситуація в Україні має стати набагато кращою, а військові дії — припиняться зовсім.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочу того пана астролога запитати:А військові дії припиняться зовсім через яку причину, зміна вищого керівництва мордору, чи капілятулятивні домовленності підписані тишком нашою владою?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні