--> Готельно-ресторанний комплекс Patio di Fiori висловлює щиру подяку волонтерам. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Готельно-ресторанний комплекс Patio di Fiori висловлює щиру подяку волонтерам. ФОТО

0
5
Готельно-ресторанний комплекс Patio di Fiori висловлює щиру подяку волонтерам. ФОТО
Готельно-ресторанний комплекс Патіо ді Фіорі висловлює щиру подяку всім волонтерам, які допомагали у створені притулку для біженців та всім підприємствам.

Щира подяка підприємству "Забіяка" за надану знижку на продукцію, "Куртушка" за надану м’ясну продукцію, смт Локачі за надану допомогу продукцією, і особливо Єдиному комунікаційному центру за надані продукти харчування під керівництвом Рижкова Сергія за організацію волонтерської допомоги.

Також велике спасибі всім небайдужим людям ,які надавали нам допомогу і були поруч з нами у цей нелегкий для всіх нас час. Тримаймося ! Все буде Украіна!!!









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні