У Арестовича та Кіма з'явився конкурент: як виглядає Артем Дехтяренко, від якого українки сходять з розуму

1
5
У Арестовича та Кіма з'явився конкурент: як виглядає Артем Дехтяренко, від якого українки сходять з розуму
В світлі розв'язаної Путіним війни українки почали все частіше "фанатіти" від політичних діячів, воїнів ЗСУ і ТРО. Спершу увага вільних громадянок України була прикута до Віталія Кіма, Олексія Арестовича та, звісно, президента Володимира Зеленського. Проте зовсім нещодавно красуні почали втрачати розум від спікера Служби безпеки Артема Дехтяренка. Пише Obozrevatel.



32-річного красеня порівнюють з голівудськими зірками та цікавляться, чи зайняте його серце. OBOZREVATEL вирішив розповісти про нового українського "краша" (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Відмітимо, що відео з спікером СБУ почали ширитися соціальною мережою TikTok, де його називають "головним конкурентом Арестовича та Кіма". Ролики з участю колишнього журналіста набирають десятки тисяч переглядів і безліч схвальних коментарів.

Зокрема, користувачка Vita виклала в свій профіль нарізку кадрів з промовами Артема Дехтяренка з підписом "Який Арестович? Який Кім? Який Зеленський? Просто подивіться на речника СБУ".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порівняли Кіма і люсю.Та "балакаюча голова" тупе зелене чморидло!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні