Порошенко закликав українців утриматися від політдискусій

4
11
Порошенко закликав українців утриматися від політдискусій
П'ятий президент України, лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко закликав громадян на час війни з Росією утриматися від політичних дискусій, які сприяють розбрату і шкодять державі.

Джерело: Порошенко в Facebook

Пряма мова: "Принцип внутрішньополітичної єдності під час війни для нас є непохитним. Ми сильні, поки єдині. Ворог у нас сьогодні один – путінська росія. Спільними зусиллями маємо захищати Україну, забувши про будь-які старі розбіжності.

Багато хто втомився, емоційно виснажився. У когось спонтанно написався недоречний пост чи зірвалася з вуст непродумана заява. А далі як у тій приказці: "слово за слово, чем-то по столу". І провокується внутрішнє протистояння, яке точно не працює на Україну.

Засмучений деякими дискусіями в соціальних мережах. Закликаю усіх до стриманості. Всі, хто володіє словом, мають бити в одну ціль – у Кремль".

Нагадаємо: Нещодавно радник голови Офісу президента Олексій Арестович в ефірі телеканалу "Прямий" заявив, що однією з причин повномасштабного нападу РФ на Україну нібито стало закріплення "попередниками" а саме Порошенком у Конституції курсу на членство в НАТО. Це викликало бурхливу реакцію прихильників 5-го президента України та звинувачення в бік нинішньої влади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То що, на тупість влади, і на капітуляційні закиди не реагувати? То вони мовчанку народу приймуть за згоду і підпишуть "капітуляцію"."Не розхитуйте бо *уйло нападе", "не нагнітайте бо інвестори лякаються", "все під контролем-там немає ударної групіровки".. Ми вже це проходили, і маємо війну. А капітуляцію ми не дозволимо, тому і мовчати не будемо!
Відповісти
Не розхитуйте бо "зЄрмака" нудить доноси а кремль строчити неможе.
Ще "бубочка" з теплої ванни випаде!
Відповісти
Без дiскусiй
Відповісти
Тим часом продавати рошенки і київські торти у Білорусі з Кацапією..
Не хитайте човен, нашого щура нудить..
І друганМердведчук втік.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні