Росія мобілізує та перекидає останні резерви окупаційних баз в Україну

3
-4
Росія мобілізує та перекидає останні резерви окупаційних баз в Україну
Війська РФ перекидають в Україну останні резерви з баз на території окупованої Грузії.

Про це пише інформує Цензор.НЕТ.

"На відео кадрах завантаження техніки та озброєння 7-ї російської окупаційної військової бази в м. Гудаута Абхазії, Грузія, для подальшого відправлення в Україну. У нещодавньому зведенні InformNapalm повідомляв про перекидання підрозділів 4-ї російської окупаційної військової бази з Цхінвальського регіону Грузії. Там же зазначалося про ажіотаж і на 7-й в/б у м. Гудаута.

За нашими даними, більшість особового складу (але не техніки) цього окупаційного з'єднання (2 БТГр контрактників) ще до початку нападу на Україну перебували на кордоні з Україною. В останні кілька днів у Гудауті спостерігаєтьмобілізація тих, хто залишився на базі: військовослужбовців (в більшості солдати-строковики), озброєння та техніки (танки Т-72Б3, БТР-82А, ЗРК Оса, САУ Акація + МТО). Вже відправлено один залізничний ешелон, чекаючи відправки ще кілька. Крім того, варто звернути увагу на базу "лісового полку" в Республіці Адигея під Майкопом, де російські військові вже кілька років ховають озброєння та техніку рівня дивізії", - йдеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще добриво їде, ватко!
Відповісти
От зараз грузини мають гарний шанс повернути свої окуповані території... Але, схоже там білорускій сценарій буде.
Відповісти
Так так , триндець твоєму кацапстану. Вже із засіків вишкрябує-будуть з них ЗСУ колобків пекти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні