Жінка соратника Авакова вивезла в Угорщину валізи, набиті 30 млн доларів

1
-7
Жінка соратника Авакова вивезла в Угорщину валізи, набиті 30 млн доларів
Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження після отримання інформації, що Анастасія Котвіцька могла без декларування, в обхід митних правил, вивезти в Угорщину повні валізи доларів та євро. Наразі слідчі розбираються із цією інформацією.

Джерело: кілька співрозмовників Української правди у різних держструктурах

Деталі: Анастасія Котвіцька (дівоче прізвище Кучер) – дружина колишнього нардепа від "Народного фронту" Ігоря Олександровича Котвіцького. Якого, у свою чергу, називають бізнес-партнером ексміністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Так, 14 березня на пункт "Вилок" Закарпатської митниці прибула автівка Opel Vivaro. За кермом, а також в якості одного з пасажирів були громадяни Угорщини. Іншими пасажирками виявилися Анастасія Котвіцька та її мати Галина Кучер. При перетині українського кордону вказані особи ніяких коштів не задекларували, а українські митники огляду речей не провели.

Проте за заними джерел УП, згодом виявилося, що Котвіцька на території митного посту "Захонь" (Угорщина) все ж задекларувала 28,8 млн доларів та 1,3 млн євро.

Дослівно джерело УП: "Вказана інформація перевіряється, оскільки офіційної відповіді на запит Закарпатської митниці та 27 прикордонного загону ДПСУ відповіді від суміжної сторони не надходило".

Деталі: Згідно даних, які є у розпорядженні Української правди, у ДБР вже перебуває кримінальне провадження №62022140050000058 від 20.03.2022.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аваков шось знае...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні