Шойгу усунув командувача армією рф за величезні бойові втрати

0
5
Шойгу усунув командувача армією рф за величезні бойові втрати
Шойгу усунув командувача 6 армією рф за величезні бойові втрати, повідомляє телеграм-канал Київ Інфо.

Про це повідомив журналіст Роман Цимбалюк. За його даними, в одній лише 6 армії не дорахувалися 2000 військовослужбовців. З них близько 180 осіб – солдати-строковики.

У цьому я бачу величезну позитивну новину, якщо це правда. У Росії її з часів царя нічого змінилося, є купці і є холопи, і зараз. Купці це Путін, Шойгу та інші, холопи-це народ. Коли починають прибирати таких ключових людей (не починайте справи, кінець якого не ваших руках) це йде до розвалу.

Я дуже радий, що в росії при владі насправді тупі старі люди, які мислять минулим століттям і для них спосіб виграти війну, тільки свинець... це нам дало фору, а тепер ми готові йти далі і добивати їх усіх. Адже просто відігнати в тил, війну не виграти, поки живі Путін, Шойгу та інші. Я впевнений, що ми проходимо випробування і виживуть найсильніші. Залишилося Путіну звільнити Шойгу та все.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні