Відомий український співак став лейтенантом ЗСУ. ВІДЕО

3
0
Відомий український співак став лейтенантом ЗСУ. ВІДЕО
Соліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук активно їздить містами України та виступає у найгарячіших точках.

Про це повідомляє телеграм-канал ЦАПЛІЄНКО_UKRAINE FIGHTS.

За словами співака, з початком війни, щойно йому вдалося потрапити до Львова, він пішов до військкомату і записався до армії, в ЗСУ. Тепер Вакарчук має звання лейтенанта Збройних сил України. Його було відряджено до львівської військово-цивільної адміністрації.

"Львівська ВЦА у буквальному сенсі дала мені відрядження їздити по Україні і надихати людей. Такий це має вигляд. Тому я на своєму місці, а якщо потрібно буде, безумовно буду захищати країну зі зброєю у руках", - прокоментував Вакарчук.

"У війні лише два кольори: чорний та білий. І або ти на білому боці і ти захищаєш свою державу і тоді ти робиш все для цієї перемоги і кладеш на вівтар перемоги свою відомість, свої знання, свої спортивні здобутки і так далі. Або ти на чорному боці і будь-хто, хто не допомагає, а каже: я тут не при чому – він допомагає ворогу. Все зрозуміло", - сказав музикант.

Щодо тих росіян, які справді переживають і співчувають, то з ними, на думку Вакарчука, "дуже важка ситуація":

"Вони втратили момент, коли могли впливати на ситуацію, коли їхнє слово було чогось варте. Коли я просив їх говорити про це 2014-2015 роках –вони мовчали. Казали, що їм ще жити в цій країні, а закінчилося тим, що вони виїхали з цієї країни тепер і невідомо, чи повернуться, бо їхня совість не дозволяє їм це терпіти. Але зробити вони нічого не можуть. Принаймні, з їхньої точки зору", - сказав артист.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому зразу не генералом?
І "голос" командний є
Відповісти
І як такий пан-лейтенант накомандує? Краще сидів би нп сцені. Зараз треба бойових командирів, а не сценічних. Маємо вже "ліцєдєя"!
Відповісти
Став лейтенантом. Який карьерний рост
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні