«Було яскраво»: ЗСУ вдев'яте вдарили по окупантах в Чорнобаївці

0
3
«Було яскраво»: ЗСУ вдев'яте вдарили по окупантах в Чорнобаївці
Збройні сили України вночі 23 березня вдев'яте вдарили по аеропорту в Чорнобаївці на Херсонщині, де російські окупанти зберігають свою військову техніку.

Про це повідомив радник президента України Олексій Арестович.

"Сьогодні вночі їх крили з невеликими перервами години зо три. Чергові РСЗВ Смерч, які били Миколаєвом, сьогодні мовчали. Ймовірно, ця партія замовкла назавжди. Боєкомплект до них знищено, було яскраво. Завдяки значним запасам цього самого бк, концерт був із чудовим підсвічуванням та безліччю загорянь", - написав він.

Арестович зазначив, що російської техніки на аеродромі вже набагато менше, більшість пошкоджена від розривів боєприпасів.

"Повною мірою можна стверджувати про успішний вихід чергової, 9-ї серії серіалу "Чорнобаївка", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні