--> «Залишився тільки Лавров»: в Україні відреагували на раптове зникнення Шойгу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Залишився тільки Лавров»: в Україні відреагували на раптове зникнення Шойгу

1
-1
«Залишився тільки Лавров»: в Україні відреагували на раптове зникнення Шойгу
Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував раптове зникнення міністра оборони РФ Сергія Шойгу з публічного простору.

Про це Подоляк написав у телеграм-каналі.

Шойгу не з'являється на публіці вже близько двох тижнів. Його нема в ефірі федеральних каналів та на публічних протокольних заходах. Зник й начальник генштабу Герасимов.
"Зникли. Немає також системних і важливих протокольних заяв інших важковаговиків, включно з головами спецслужб Патрушевим, Бортниковим, Наришкіним. Також зникли з обов'язкових протоколів. Гучніше, ніж зазвичай, мовчать економісти – прем'єр Мішустін, голова ЦБ Набіулліна, міністр Решетніков. Словом, усі намертво зникли навіть із публічного протокольного простору", - зазначив Подоляк.

Він зазначив, що у публічному просторі залишився лише один вірний слуга Путіна – глава МЗС Сергій Лавров. А, ну й ще прес-секретар Дмитро Пєсков іноді з'являється на публіці з шаленими заявами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то нічого. Скоро "косата" прийде і за "горбокоником"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні