НАТО може надати Україні захист від хімічної та ядерної загроз

0
0
НАТО може надати Україні захист від хімічної та ядерної загроз
Вже в четвер, 24 березня, лідери Північноатлантичного Альянсу можуть погодити надання Україні допомоги у вигляді обладнання для захисту від хімічних, біологічних, радіологічних та ядерних загроз. Крім того, українській державі можуть надати додаткову допомогу у сфері кібербезпеки.

Про це повідомив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг у рамках брифінгу, передає УНН.

За словами генсека, союзники вже посилили військову підтримку, надавши протитанкові та протиповітряні системи, безпілотники, паливо та боєприпаси. Було надано фінансову підтримку, а біженцям надали притулок.

Зокрема, Столтенберг розраховує на те, що у четвер, 24 березня, союзники узгодять допомогу сфері кібербезпеки, а також обладнання, яке допоможе захиститися від хімічних, радіологічних, біологічних та ядерних загроз.

У своїй промові генсек уточнив, що в НАТО налаштовані зробити все, щоб підтримати Україну, але водночас НАТО відповідально за те, щоб війна не вийшла за межі української держави.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні