Несплата за кредитом через війну не буде вважатися простроченням: кого це торкнеться

0
5
Несплата за кредитом через війну не буде вважатися простроченням: кого це торкнеться
Кредитним спілкам дозволено не враховувати кількість днів прострочення виплат за договорами кредиту, що відбуватиметься в період з 28 лютого і протягом 60 календарних днів після припинення або скасування дії воєнний стан.

Про це повідомила пресслужба Національного банку України.

На прохання кредитних спілок та їх асоціацій "заморожування" кількості днів прострочення буде вважатися саме з 28 лютого 2022 року. Така необхідність обґрунтована особливостями програмного забезпечення кредитних спілок.

Дані нововведення передбачені постановою Правління Національного банку України від 23 березня 2022 року № 61, яка набирає чинності з 24 березня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні