НАТО надасть Україні комплекс оборонного озброєння: що саме отримають військові

1
1
НАТО надасть Україні комплекс оборонного озброєння: що саме отримають військові
НАТО надасть Україні комплекс оборонного озброєння. Йдеться про протитанкові системи, сучасні системи ППО та дрони, пише ТСН.

Про це на брифінгу заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.

“Члени-лідера альянсу наполягли на тому, щоби надати Україні велику підтримку. Потрібно допомогти Україні підтримати основне право на самооборону. Члени альянсу озброїть Україну протитанковими системами, ППО та дронами, які зараз є дуже ефективними. Ми також надамо значну гуманітарну та фінансову підтримку”, — наголосив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.

Він також додав, що Україна додатково отримає обладнання проти хімічних, біологічних, радіологічних та ядерних загроз. Крім того, до нашої країни поставлять обладнання, що забезпечує кібербезпеку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бо це те, до чого вони вже звикли
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні