По всій Україні, зокрема і в Луцьку зник інтернет від «Датагруп»

0
2
По всій Україні, зокрема і в Луцьку зник інтернет від «Датагруп»
Абоненти з усієї України, у тому числі й у Луцьку, нарікають на відсутність інтернет-з’єднання, який надає провайдер Датагруп, повідомляють Волинські Новини.

Інформацію про те, що в різних регіонах зник інтернет, пишуть користувачі на офіційній сторінці компанії. Відомо про перебої з інтернетом у Рівному, Хмельницькому, Дніпрі, Вінниці та інших містах. Про проблеми з доступом до мережі повідомили й волиняни.

Також користувачі повідомляють, що гаряча лінія компанії перевантажена, і додзвонитися туди наразі неможливо. Якщо ж комусь вдалося додзвонитися за телефоном гарячої лінії 0 800 21 00 00, там вмикається одразу ж автовідповідач з повідомленням наступного змісту:

«Шановні абоненти, компанія Датагруп робить усе можливе, щоб зберігати у робочому стані мережу та виконувати аварійні роботи, щоб надати доступ об’єктам критичної інфраструктури та іншим користувачам. Дізнатися деталі про аварію можна за вашою адресою у голосовому меню». Однак згодом зв’язок переривається і лінія постійно зайнята.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні