Росіянка хотіла купити 16 тонн цукру, натомість втратила 8 тисяч доларів

0
1
Росіянка хотіла купити 16 тонн цукру, натомість втратила 8 тисяч доларів
Після того, як Росія розв'язала війну в Україні, весь цивілізований світ вдарив по РФ жорсткими економічними санкціями, росіяни кинулися скуповувати цукор, викликавши дефіцит.

Про це пише сайт 077.ru з посиланням на ГУ МВС по Воронезькій області.

Ось і 34-річна жінка з російського Воронежа вирішила замовити аж 16 тонн цукру, але в підсумку напоролася на шахраїв, який виманили у неї 800 тисяч російських рублів (близько 8 тисяч доларів).

Повідомляється, що жінка побачила оголошення про продаж великої партії цукру на відомому сайті. Вона тут же здзвонилася з продавцем, який пообіцяв їй відвантажити цукор за докризовою ціною: 42 рубля за кілограм. Водій нібито повинен був доставити товар після 100-відсоткової оплати. Це, звичайно, могло б збентежити покупницю. Але на тому кінці дроту стверджували: "Не хочете зв'язуватися з передоплатою? Не біда, у нас інших клієнтів повно, продамо комусь ще".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні