--> рф проводить приховану мобілізацію: залучають засуджених убивць та наркодилерів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

рф проводить приховану мобілізацію: залучають засуджених убивць та наркодилерів

0
-9
рф проводить приховану мобілізацію: залучають засуджених убивць та наркодилерів
З першого квітня у росії розпочнеться мобілізація за програмою "БАРС-2021". За допомогою програми на військову службу залучатимуть засуджених убивць та наркодилерів.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Згідно з наданими даними, щоб приховати масштаби мобілізації, заходи відбуватимуться одночасно із плановим призовом на службу в армії. Надалі резервістів відправлятимуть до окупаційних військ у районах бойових дій в Україні.

Також розвідка має дані про те, що за допомогою програми до війни залучать російських засуджених. Зокрема, близько 100 злочинців, яких тримають у колонії "Чернокозово", що знаходиться в Чеченській Республіці, вже готуються до відправки на фронт в Україну. Всі ці люди засуджені за різними статтями: вбивство, поширення наркотиків, пограбування.

Тим, хто погодився, пообіцяли амністію у разі повернення живим після бойових дій.

Політичним засудженим не пропонують такі угоди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні