--> Рф більше не вимагає «денацифікації» та «демілітаризації» України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рф більше не вимагає «денацифікації» та «демілітаризації» України

0
1
Рф більше не вимагає «денацифікації» та «демілітаризації» України
Financial Times пише, що рф більше не вимагає «денацифікації» України на переговорах щодо припинення вогню, повідомляє телеграм-канал Волинь24.

У проекті документа про припинення вогню немає також «демілітаризації», як і пункту про правовий захист російської мови в Україні.

Запити включають відмову України від курсу НАТО в обмін на гарантії безпеки та членство в ЄС.

«Поступки з боку росії відбуваються через те, що її наземний наступ, який триває вже місяць, значною мірою застопорився в результаті більш запеклого опору України, ніж очікувалося, а також через оперативні недоліки росії. Але Україна та її західні прихильники залишаються скептично налаштованими щодо намірів путіна, побоюючись, що російський президент може використати переговори як димову завісу, щоб поповнити свої виснажені сили та спланувати новий наступ», – пише The Financial Times.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні