Курйозні спроби втечі чоловіків з України. ВІДЕО

0
5
Курйозні спроби втечі чоловіків з України. ВІДЕО
Прикордонники зробили відео-підбірку семи курйозних намагань втечі чоловіків під час війни за кордон.

Про це йдеться на сторінці Державної прикордонної служби України у фейсбук.

Зокрема, на сьомому місці історія про те, як до пункту пропуску "Орлівка" (Одеська область) під’їхала машина "швидкої" допомоги, в салоні якої перебував чоловік та стверджував, що він хворий.

"При цьому, аби виїхати з України, викликав "швидку" з Болгарії аж до Києва", - зазначають прикордонники. В результаті йому було відмовлено у пропуску через відсутність підстав для виїзду з України під час воєнного стану.

Як повідомляє ДПСУ, на шостому місці історія про те, як у пункті пропуску "Ужгород" (Закарпаття) батько і син вдавали із себе багатодітних та, намагаючись потрапити до Словаччини, показували 5 фальшивих свідоцтв про народження дітей.

На п’ятому місці знову фігурує пункт пропуску "Орлівка" (Одеська область), де чоловік сховався під сидіння легковика, щоб потрапити до Румунії. Четверте місце посідає історія, коли у пункті пропуску "Малий Березний" (Закарпаття) чоловік подав свідоцтво про смерть дружини і переконував, що сам виховує двох дітей.

"Бланк свідоцтва та печатка були підроблені", - зазначають прикордонники.
На третьому місці – історія про те, як увагу прикордонників в пункті пропуску "Порубне" (Чернівецька область) привернула жінка з дитиною.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні