Військові росії відмовляються виконувати накази та збили свій літак – британська спецслужба

2
8
Військові росії відмовляються виконувати накази та збили свій літак – британська спецслужба
Деморалізовані російські війська в Україні відмовляються виконувати накази, знищують свою зброю та випадково збили власний літак.

Про це повідомляє Європейська правда.

Таку заяву зробив глава британської спецслужби “Центр урядового зв’язку” Джеремі Флемінг.

За словами Флемінга, владімір путін, “неправильно оцінив опір українського народу, недооцінив силу західної коаліції, недооцінив економічні наслідки системи санкцій, а також переоцінив здатність своєї армії забезпечити швидку перемогу”.

“Ми бачимо, що російські солдати не мають достатньо зброї та дисципліни, відмовляються виконувати накази, знищують власну зброю і навіть ненавмисно збивають власну авіацію“, – додав голова британської спецслужби.

За його словами, хоча радники путіна дуже бояться сказати йому правду, “масштаб цих неправильних оцінок повинен бути зрозумілий режиму” путіна.

При цьому Флемінг високо оцінив українську “інформаційну операцію”, яка дуже ефективна в боротьбі з масовою кампанією дезінформації росії, яка поширює пропаганду війни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бий своїх щоб чужі боялися
Відповісти
Не треба ничо робити, вони сами себе
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні