Американський актор закликав мільярдерів світу придбати для України 12 винищувачів

0
2
Американський актор закликав мільярдерів світу придбати для України 12 винищувачів
Американський актор Шон Пенн звернувся до мільярдерів світу із закликом придбати для України 12 винищувачів, які перевершують за технічними характеристиками російську військову авіацію, повідомляє телеграм-канал Волинь24.

Пенн просить мільярдерів витратити 300 мільйонів доларів та придбати для України дві ескадрильї винищувачів F-15 або F-16, які мали б якісну перевагу над російськими винищувачами Су та МіГ.

Також він закликає придбати для України системи для протиракетної оборони на 200 мільйонів доларів, що разом становило б півмільярда доларів.

У той же час актор визнає, що крім придбання самих винищувачів будуть потрібні додаткові витрати на утримання цих літаків та їх ремонт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні