--> Ґвалтували та катували: звірства російської армії на Харківщині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ґвалтували та катували: звірства російської армії на Харківщині

1
2
Ґвалтували та катували: звірства російської армії на Харківщині
Після звільнення українських міст відкриваються страшні факти сексуального насильства на Харківщині.

Про це розповіла уповноважена з прав людини Верховної Ради Людмила Денісова.

Вона зазначила, що згвалтування стало ще однією зброєю рашистської армії проти мирного населення на тимчасово окупованих територіях.

"На Харківщині російський окупант понад тиждень ґвалтував 29-річну жінку, яка доглядала за немобільною матір’ю. Жінка неодноразово переживала сексуальне насильство з його боку", - написала вона.

До правоохоронних органів жінка додзвонитися не могла, бо рашист розбив її телефон. Через тиждень він почав заявляти про "про кохання" і запропонував відправити її подалі від війни. Жінка відмовила, після чого чоловік просто застрелив стареньку маму на очах у доньки. Жінці вдалося врятуватися і зараз вона проходить реабілітацію.

Крім того, у селищі Мала Рогань Харківської області росіянин побив та неодноразово зґвалтував 31-річну жінку, яка разом із 5-річною донькою, матір’ю, сестрою, братом та іншими жителями ховалася у школі.

Погрожуючи зброєю, окупант неодноразово вчиняв сексуальне насильство стосовно жінки, яка, за його словами, нагадала йому дівчину з якою він ходив до школи.

Військовий рф розрізав жінці шию та щоку ножем, відрізав волосся, бив її книгою по обличчю. Коли рашисти пішли, жінці разом із сім’єю вдалося пішки дістатися Харкова, де вона змогла отримати необхідну медичну допомогу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого , скоро зелені підпишуть капітуляційне перемир'я і буде все "зелене"...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні