Прибивали до драбини та розчленовували: окупанти з'їли двох собак. ВІДЕО 18+

1
7
Прибивали до драбини та розчленовували: окупанти з'їли двох собак. ВІДЕО 18+
У Ворзелі, що поблизу Бучі та Ірпеня, окупанти облаштувалися в будинку, розстріляли дорогі автівки, а також вбили і з'їли двох собак, пише РБК-Україна.

Журналіст Сергій Місюра розповів, що тварин нелюди прибивали до драбини, там розчленували і смажили на мангалі, що у дворі.

Про це свідчать залишені прибитими лапи тварин, прикручені саморізами до дерев'яної драбини за будинком. Там лапи рудої собаки, а також саморізи з залишками білої шерсті.

Крім того вони розстріляли Bentley і Range Rover у гаражах. На Bentley скинули груду сміття, а також білою фарбою на капоті написали «Пріора».

«Після вбивства та гвалтування дітей, для мене це такий же шок, а по відчуттям - навіть більший... Другий день мене тримає... Ці гамадріли з чукотки жерли наших собак позаду захопленого заможного будинку в Ворзелі», - пише журналіст.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гамадрили собак не вживають. Представники Чукотки собаками не харчуються, бо це для них майже тотемна тварина. Собак жерли москалі, відомі як "росіяни" з територій російського нечорнозем'я, виховані та творах Пушкіна та Толстого
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні