Зможете відчути себе вільним і щасливим: астрологи розповіли найсильніші дати квітня

0
-2
Зможете відчути себе вільним і щасливим: астрологи розповіли найсильніші дати квітня
Астрологи розповіли, які дні квітня матимуть сильну енергію, пише Реаліст.

12 квітня

Юпітер і Нептун матимуть історичну зустріч у Рибах, якої не буде протягом ще найближчих 150 років і завдяки цьому буде згенеровано енергетичний імпульс, який допоможе нам матеріалізувати те, що може здатися вам неможливим. Тому добре подумайте над своїми бажаннями, особливо над найсміливішими. Раптом ви знайдете шлях їх реалізації.

16 та 17 квітня

Через 4 дні буде представлений новий цикл з повним місяцем у знаку Терезів. Ця ситуація, яка дозволить вам завести нових друзів і мати корисні контакти. У цей період ви почуватиметеся більш мотивованим.

19 квітня

У цей день Сонце увійде в знак Тільця, що допоможе вам бути більш ефективним у житті. Якщо ви хочете, щоб його вплив поширювався, не сидіть без діла і займіть чимось, від чого ви почуваєтеся продуктивним.

З 27 по 30 квітня

Наприкінці місяця буде союз між Венерою і Нептуном у Рибах, а також другий молодик і перший затемнення року, що допоможе вам позбутися всього, що не взаємно, щоб ви могли відчути себе вільним і щасливим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні