Український військовий знайшов в Ірпені кота, якого вважали мертвим. ФОТО/ВІДЕО

0
5
Український військовий знайшов в Ірпені кота, якого вважали мертвим. ФОТО/ВІДЕО
Український захисник знайшов на руїнах будинку в Ірпені кота своїх друзів, якого вважали за мертвого.

Про це повідомив український блогер і захисник Олексій Петров.

Військовий написав, що у його друзів в Ірпені рашисти розбомбили будинок. Сім'я встигла виїхати і взяла із собою собаку. Кіт на прізвисько Бублик ще в перші дні злякався обстрілів і втік.

Сім'я виїжджала з Ірпеня 4 березня, рудого улюбленця хотіли із собою забрати, але він зник і не відгукувався на поклик. Залишалося сподіватися на диво, але потім почали прилітати снаряди.

Днями господар Бубліка приїхав на руїни. Він забрав уцілілу чашку, яку подарував своєю люїмою і пішов на пошуки кота. Всі вважали, що він уже помер, і хлопець хотів поховати друга. Пошуки ні до чого не спричинили.

Залишався примарний шанс на диво.

Після цього Олексій Петров вирішив заскочити на те місце, де колись був будинок його друзів.

“Адже домашні коти, якщо вони живі, повертаються додому. Туди, де було тепло та затишно. Туди, де завжди почухають пузико. Навіть якщо будинок знищено, вони прийдуть. Якщо, звичайно, живі. Не хотілося думати про погане. Хоча... Коли війна викошує людей сотнями, то самі знаєте. Вийшов із машини і покликав кота. А раптом?! "Бублик! Бублик! Кис, кис, кис!". І коли почув слабке "Мяяяуууу", то не повірив своїм вухам! Господи! Бути не може! Виявляється, може! Бублик вижив! Виснажений, наляканий до неможливості. Вуса і шерсть обгорілі. Але головне, що живий! ”,- написав Олексій Петров.

Тепер рудий котик у безпеці, його забрали до Києва і незабаром він вирушить до своєї родини.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні