На Київщині знайшли 132 розстріляних мирних мешканців

0
1
На Київщині знайшли 132 розстріляних мирних мешканців
В Київській області у селищі Макарів знайшли 132 людей, яких розстріляли російські окупанти.

Про це розповів селищний голова Вадим Токар в ефірі телемарафону.

Зі слів голови, російські солдати зруйнували багато приватних будинків, багатоповерхівок, лікарню та дитячі садочки. Макарів понад місяць залишається без електропостачання, газу, води та тепла. Зв'язок там вдалося відновити лише кілька днів тому. Під час роботи рятувальників та поліції там вдалося знайти 132 вбитих мирних мешканців.

Селище міського типу Макарів розташоване на захід від Києва, в районі Житомирської траси, та мало велике значення для стримування наступу на столицю. ЗСУ звільнили Макарів від окупаційних військ 22 березня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні