Орбан вважає, що різанина в Бучі могла бути інсценуванням

4
-2
Орбан вважає, що різанина в Бучі могла бути інсценуванням
За словами президента Володимира Зеленського, один з очільників країн ЄС вимагав доказів, що Бучанські воєнні злочини не були інсценованими - за даними джерел, мова про прем'єра Угорщини Віктора Орбана.

Про це президент України розказав у інтерв’ю німецькому виданню Bild, пише Європейська правда.

Володимир Зеленський розповів, що один з провідних європейських політиків хотів побачити докази правдивості злочинів у Бучі.

На запитання журналіста, чи є цей політик ЄС головою європейського уряду, Зеленський відповів ствердно.

Президент не хотів говорити про те, хто йому це сказав, але процитував європейського політика: "Покажіть нам докази, що це не інсценізовано".

Не пов’язані одне з одним джерела "Європейської правди" та "Української правди" підтвердили, що Зеленський говорив про прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана.

Не зрозуміло, де Орбан озвучив свою вимогу надати докази. Після Бучанської різнанини, за даними "ЄП", спілкування офіційного Будапешта з українською стороною не було.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Угорці завжди були гнилим народом та сраним народом
Відповісти
То нехай отой чОрбан підніме свій зад і приїде щоб на власні очі побачити оте "інсценування" і власним носом відчує як "пахне війна".А то трандить підгавкуючи *уйлу, бо те що він любить декому зад лизати то про це хіба що лінивий незнає!
Відповісти
orbán. bizonyítsd be, hogy nem vagy hülye
Відповісти
Не здивуюь, коли через якийсь час буде знайдено таємну угоду орбана-путіна про передачу Закарпаття Угощині
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні