ЗСУ вдарили по аеродрому, який став ще однією Чорнобаївкою для окуантів

0
0
ЗСУ вдарили по аеродрому, який став ще однією Чорнобаївкою для окуантів
Українські військові завдали удару по скупченню сил російських окупантів на аеродромі в Мелітополі, пише ТСН.

Про це розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю російському адвокату і правозахиснику Марку Фейгіну.

«Щасливий оголосити «п'ятий» Мелітополь, який стає Чорнобаївкою. Накрили мелітопольський аеродром – теж з пунктом управління. Рвалось години дві. Любо-дорого», – сказав Арестович.

Радник голови ОП відзначив, що Мелітополь – це центральний вузол з аеропортом, залізничним та автомобільним сполученням.

«Це опорний пункт, який забезпечує зв'язок Запоріжжя, Херсона та Маріуполя. А в Запорізькій області весь час щось відбувається... Одне село звільнили, друге звільнили. Не контрнаступ, а тактичні дії. І ці дії не дають (окупантам. – Ред.) до кінця успішно рухатися на півдні», – підсумував він.

Відомо, що військовий аеродром у Чорнобаївці під Херсоном окупанти намагалися використовувати для перекидання своїх військ, проте постійно ставали мішенню українських військових.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні