Певне озброєння, яке надають західні партнери, надійшло занадто пізно, - Зеленський

2
-1
Певне озброєння, яке надають західні партнери, надійшло занадто пізно, - Зеленський
Президент Володимир Зеленський заявив, що певні види озброєння, яке надають західні партнери, надійшли занадто пізно, пише Європейська Правда.

«Все обладнання, все що вони вже надсилають, для деяких видів обладнання це зроблено запізно. Тому шо, коли ми, наприклад, говоримо про Маріуполь, коли ви втрачаєте тисячі людей, і що тепер? Від лідерів деяких країн я бачу 100-відсоткову підтримку, це справді так. А деякі європейські лідери змінили позицію, але ви бачите ціну цих змін», - сказав Зеленський.

На питання про те, це достатньо зброї отримала Україна, щоб зробити різницю у війні, президент відповів: «Ще ні, ще ні».

Президент також сказав, що, якби Україна була членом НАТО, цієї війни б не було, або вона мала б інший вигляд.

«Вона б по-іншому розгорталась, у нас було б плече близьких сусідів, ми разом могли би воювати. Але впевнений, що війни все ж таки не було б», - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ти ж шашлики смажив та хотів дивитися в очі .
Відповісти
"Краще пізніше ніж ніколи".Чи пан "президент" має на увазі запізно тому що про капітуляцію вже домовлено і лишилося лише підписати..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні