У бою з російськими окупантами загинув відомий український десантник. ФОТО

0
3
У бою з російськими окупантами загинув відомий український десантник. ФОТО
У бою з російськими окупантами загинув відомий десантник Володимир Балюк - «Балу». Під час останнього бою захисник знищив дві ворожі БМД та багато окупантів, пише ТСН.

Про це повідомляє Командування десантно-штурмових військ ЗСУ.

Володимир Балюк – був взірцевим представником сучасного сержантського корпусу десантно-штурмових військ Збройних сил України. У нього була висока професійна підготовка, чималий бойовий досвід та участь у міжнародних навчаннях.

«Він обіймав одну з ключових посад в бойових підрозділах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗС України – був головним сержантом десантно-штурмової роти. 5 квітня на півдні України під час бою з переважаючими силами противника, Володимир Балюк героїчно загинув. У бою він особисто знищив дві ворожі БМД та чимало живої сили противника», - йдеться у повідомленні.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні