--> Лавров розповів чи можливе перемир'я з боку рф | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лавров розповів чи можливе перемир'я з боку рф

1
4
Лавров розповів чи можливе перемир'я з боку рф
росія не припинятиме обстріли заради мирних переговорів з Україною.

Про це повідомив Міністр закордонних справ росії Сергій Лавров, пише Обозреватель.

Сергій Лавров повідомив, що росія не має наміру зупиняти бойовії дії в Україні заради мирних переговорів. Окрім того, він збрехав, що росія начебто вже зважувалась на такий крок за розпорядженням путіна під час першого раунду переговоірв. Проте, у той денб обстріли не вщухали ні на мить.

Тим часом Лавров вдався до погроз та заявив, що російські війська обстрілюватимуть мирні міста та села Україна, аж поки Київ не погодиться підписати остаточний мирний договір.

"Коли ми переконалися, що українці й не збиралися відповідати взаємністю, було ухвалено рішення, що на наступні раунди переговорів жодних пауз не буде, доки не буде досягнуто остаточної домовленості. Поки вона не буде підписана", - сказав Лавров.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб вас бомбило століттями москалі **бучі!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні