Жорстоко били та вимагали горілки: росіяни знущались з 83-річної жінки

0
-8
Жорстоко били та вимагали горілки: росіяни знущались з 83-річної жінки
У Херсонській області в одному із сіл російські вбивці знущались із 83-річної жительки, вони били літню жінку та вимагали дати їм горілки та цигарок.

Про це повідомляє Оперативне командування Південь.

Жінка розповіла, що вона все життя пропрацювала вчителькою початкових класів. Зараз живе у селі разом із паралізованим чоловіком. Вона загадує, що росіяни грабували та били людей, а те, чого не могли вивезти - трощили.

"Коли окупанти ввійшли до мого будинку, один з них почав тріпати мене зі сторони в сторону, вимагав віддати йому горілку та цигарки. Не розумію, чому вони вважали, що ми її маємо. Я не думала що на старості років потерпатиму від таких знущань: тримали за шию, били по голові та по спині, дотепер моє тіло тремтить згадуючи той час", - каже потерпіла.

Жінка зазначає, що до того, як до неї прийшли окупанти - вона вважала росіян нормальними людьми, проте зараз її думка кардинально змінилась.

"Я - пенсіонерка і часто дивлюся новини, я бачила як російські солдати знущалися над нашим народом, але постійно шукала їм виправдання, після того що трапилося зі мною та моїми односельцями, з упевненістю можу сказати, російських людей не існує, це - нелюди, вбивці, ґвалтівники, справжні потвори, нічого людяного у них не має", - каже бабуся.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні