На Волині 44-річний чоловік збив 16-річного школяра на мотоциклі. ФОТО

0
-1
На Волині 44-річний чоловік збив 16-річного школяра на мотоциклі. ФОТО
44-річний маневиччанин, керуючи мікроавтобусом Mercedes Sprinter та виїжджаючи із другорядної дороги, не надав перевагу у русі мотоциклу Musstang і зіткнувся з ним, повідомляє прес-служба Поліції Волині.

Подія трапилася напередодні, 13 квітня, близько 13 години, в селі Оконськ.

За кермом двоколісного перебував 16-річний школяр – мешканець сусіднього населеного пункту. Хлопець отримав численні травми, його госпіталізували у відділення хірургії Маневицької лікарні.

За фактом ДТП слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Усі обставини аварії з’ясують слідчі.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні