Поліцейські затримали зрадника з Бучі, який катував мирних жителів

7
22
Поліцейські затримали зрадника з Бучі, який катував мирних жителів
Поліцейські затримали зрадника з Бучі, який катував мирних жителів, пише телеграм-канал ВСН.

Чоловік приїхав у Бучу до родичів, в лютому 2022 року, та перейшов на бік окупантів. Він патрулював вулиці разом із військовими рф, психологічно тиснув на жителів Бучі, погрожував їм вбивством, залякував зброєю, катував.

Зрадника затримали на Дніпропетровщині, де він переховувався після звільнення Київщини від ворога. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
22

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таких зрадників, як він, треба розтрілювати на місці, а не давати довічне ув'язнення. Це м'яке покарання для них. Люди, які вціліли , пережили таке, що й ворогові не побажаєш, багато хто втратив когось з родичів, близьких , знайомих, а такі покидьки вибрали інших шлях і прирівнюються своїми діями до рашистів.
Відповісти
Таких різати потрібно, як вони різали людей!
Відповісти
Гадаю він не дуже довго проживе у в'язниці, там теж є багато патріотів
Відповісти
З такими як він, треба робити те саме що робив він в своїх катуваннях
Відповісти
З такими як він, треба робити те саме що робив він в своїх катуваннях
Відповісти
Відвезіть в Бучу......
Відповісти
Не надо писать в рекламе "военое время " это марадерство цена ваших тапочек не больше 500грн 18доларов ,имейте совесть ставте одекватные цены,не пользуйтесь отсутствием конкуренции,не у всех есть миллионы и газовые трубы и шоколадные фабрики....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні