Російські війська готові до наступу на Донбасі

1
-7
Російські війська готові до наступу на Донбасі
Станом на 16 квітня російські війська готові до наступу на Донбасі.

Про це заявив очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

За його словами, російський наступ може початися одночасно на Луганському та Донецькому напрямках. Так, Попасна і Рубіжне за рівнем руйнувань вже стали схожими на Маріуполь.

Гайдай зазначає, що на вільній території Луганської області досі залишається близько 70 тисяч жителів. Сьогодні, 16 квітня, триватиме евакуація з Кремінної, Рубіжного, Лисичанська, Сєвєродонецька, Горської громади та Попасної.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А наші війська готові?!! Бо будуть потім розповідати про неочікуванний напад і треба відступати. Знову якісь підступи , мости порозміновують щоб кацапня могла вільно просунутися..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні