ЗСУ знищили 4 ворожі артсистеми та 3 безпілотники

0
0
ЗСУ знищили 4 ворожі артсистеми та 3 безпілотники
Українські військові відбили ворожу атаку, в ході якої знищили чотири артилерійські системи і три безпілотники.

Про це у фейсбуці повідомляє Оперативно-тактичне угруповання Схід.

"Українські воїни підпорядкованих частин та підрозділів оперативно-тактичного угруповання "Схід" щоденно дають гідну відсіч російським фашистам. Зокрема, 16 квітня наші захисники відбили 1 атаку ворога. Втрати противника складають: особового складу – 16; БМП – 2; артилерійських систем – 4; АТ – 2; БПЛА – 3", - йдеться у дописі.

Як повідомлялося, загальні бойові втрати противника з 24 лютого до 16 квітня орієнтовно становлять: особового складу - близько 20,1 тис. осіб, танків - 762, бойових броньованих машин - 1982, артилерійських систем – 371, РСЗВ - 125, засобів ППО - 66, літаків – 163, гелікоптерів – 145, кораблів /катерів - 8.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні