Буде привід для святкування: тарологиня розповіла, що чекає українців у наступні місяці

1
3
Буде привід для святкування: тарологиня розповіла, що чекає українців у наступні місяці
Тарологиня Любов Павленко відповіла на питання, які хвилюють українців найбільше – що нас чекає у наступні місяці і коли ми святкуватимемо перемогу, пише Україна.

За словами таролога, у найближчі тижні нам буде досить непросто, а відтак доведеться приймати складні рішення.

«Обстановка важка, тому діяти потрібно буде ефективно і приймати дуже швидкі рішення. Непокійні рішення, не дуже виважені, але реагувати треба буде швидко. Бачу зазіхання на території, ще буде неспокійно, але перемога буде за нами. Через такий важкий шлях ми йдемо до перемоги», – зазначила таролог Любов Павленко.

Коли закінчиться війна – однозначної відповіді на це вкрай складне питання поки немає. Але таролог обнадіює: вже наступного місяця у нас буде привід для святкування.

«Так, будуть причини щось святкувати, але другий місяць – знову якісь труднощі. Восени ж буде більш спокійно. Ми стоїмо з останніх сил, тут у нас карти виваження, терпіння, планування. Ніяких дій не бачу. Щось всередині там будується, але дій начебто немає. Випадає карта оборони, тобто нам потрібно буде оборонятись», – сказала Любов Павленко.

Насамкінець таролог порадила, як підтримувати свій психологічний стан у цей важкий для кожного українця період.

«Не варто дуже зосереджуватись на тому, що від нас не залежить. А ось будь-які перемоги, навіть зовсім малесенькі, потрібно святкувати. Якщо у вашому житті є маленькі радощі – дозволяйте собі їх. Сьогодні пташка заспівала під вікном або розпустились тюльпанчики – це вже радощі життя. Ви дихаєте, ви ходите, ви чуєте, ви можете щось робити, допомагати іншим людям, підтримувати когось. Бережіть свої серця і діліться любов’ю з іншими», – закликала таролог.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Інформація не про що!
Нащо писати щось не про що)?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні