Як підключитися до супутникового інтернету від Ілона Маска

0
1
Як підключитися до супутникового інтернету від Ілона Маска
Регулятор сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку (НКЕК) дозволилв використовувати термінали Starlink усім категоріям користувачів, а не лише критичній інфраструктурі, пише телеграм-канал Доброго вечора, ми з Луцька.

Як підключитися до Starlink

Рядові користувачі теж можуть подати заявку на підключення до Інтернету, але розглядають їх повільно. Більшість заявок схвалять вже після закінчення війни, але деяким може пощастити вже зараз.

Встановіть додаток Starlink на мобільний через Google Play або AppStore. У додатку виберіть ім'я домашньої мережі та пароль. На з'єднання зв'язку з супутниками може знадобитися близько 20 хвилин. Середня швидкість завантаження становить близько 100 Мбіт/с.

Нюанси:

1. Дозвіл діятиме лише протягом воєнного часу.
2. Підключення до системи – платне. Комплект для встановлення коштує $549, а щомісячна плата – $110.

Після повного ухвалення усіх процедур, усі громадяни зможуть підключитися до найближчого супутника Starlink. Найбільше їх зараз знаходиться на сході України, адже там сильно погіршився зв'язок. Але комплект Starlink вже є майже в кожному місті України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні