росія може виграти війну в Україні — британський прем'єр

3
-9
росія може виграти  війну в Україні — британський прем'єр
Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив у п'ятницю, що Росія має "реалістичні можливості" виграти війну в Україні, назвавши ситуацію "непередбачуваною" на даний момент, повідомляє CNN.

Розмовляючи з журналістами в Нью-Делі, Джонсон сказав, що президент росії володимир путін має "велику армію", але додав:

"У нього дуже складна політична позиція, тому що він припустився катастрофічної помилки. Єдиний варіант, який у нього зараз є, це продовжувати використовувати свій жахливий, знищувальний підхід із використанням артилерії, намагаючись придушити українців.

Зараз він дуже близький до створення сухопутного коридору (до Криму — ред.) в Маріуполі. Боюся, ситуація на даному етапі непередбачувана. Ми просто повинні бути реалістичними”.

Джонсон сказав, що Британія зараз прагне постачати військову техніку в такі країни як Польща, що своєю чергою можуть відправити «важче озброєння» для підтримки опору України.

"Ми розглядаємо можливість відправки танків до Польщі, щоб допомогти, оскільки вони відправляють деякі зі своїх Т-72 в Україну", — заявив Джонсон, додавши, що Британія розглядає й інші варіанти, такі як "протикорабельна оборона".

"Ми повинні подивитися, що ще ми можемо зробити у військовій сфері, ми повинні продовжувати посилювати економічні санкції ... і ми також повинні викласти бачення майбутнього України в архітектурі безпеки Європи", — сказав британський прем’єр.

Джонсон також повідомив, що посольство Великобританії в Україні відновить роботу в Києві "дуже скоро".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане Джонсон не розкисай. Хвіст пістолетом, постачайте нам зброю, і все буде Україна.
Відповісти
VіZьмуть Vони V рот але не виграють війну!
Відповісти
Пане Джонсон не сци як Макрон
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні