Подоляк розповів чи передавала росія Україні свій варіант мирного договору

1
3
Подоляк розповів чи передавала росія Україні свій варіант мирного договору
Радник очільника Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що з Кремля прибули лише пропозиції до формульного документа, який підготувала українська делегація, повідомляє ТСН.

Слід зазначити, що на сьогодні є один формульний документ — Стамбульське комюніке, яке Україна передала російській стороні.

За словами Подоляка, пропозиції щодо цього документу робляться постійно, а от угоди російського авторства «немає і бути не може».

«Росія взяла певний час на вивчення пропозицій України і подачу своїх зустрічних пропозицій. Так ось, ці зауваження робляться постійно. Ніякого нового документа, тим більше документа авторства Російської Федерації, немає і бути не може», — наголосив Подоляк.

Він також підкреслив, що речник президента росії пєсков своєю заявою намагався лише спекулювати на цій темі.

«Нібито ми якусь дали вам нову формулу, будь ласка, її вивчайте. Ні, подають тільки зустрічні пропозиції, що відносяться до Стамбульського комюніке», — сказав Подоляк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм, так кацапи зі своїх підручників з історії всі згадки про Київ, та Україну видаляють. Як же вони будуть щось підписувати з "неіснуючою країною"
І ще , як можна брати в "гаранти безпеки" країну яка не визнає існування країни якій москалі мають забезпечувати безпеку. (Це було б добре донести до "зеленої влади") Бо тут виникає "юридична колізія", і оті папери не матимуть жодної міжнародної ваги , чим мордор обов'язково і скористається.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні