--> ЗСУ готують операцію «Кримський світанок» – військовий аналітик | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ЗСУ готують операцію «Кримський світанок» – військовий аналітик

7
12
ЗСУ готують операцію «Кримський світанок» – військовий аналітик
Українські захисники здійснили прорив на лівому березі Дніпра в районі Херсону і готують десантну операцію в західному Криму. Про це на Youtube заявив військовий аналітик, що залишає свою особистість у секреті.

"ЗСУ здійснили блискавичну атаку. Хоробрі хлопці перейшли Дніпро в районі населеного пункту Антонівка (Херсонщина) і зробили дуже сильний прорив. Ворог не очікував цієї атаки ... відкинули його на 18 км на ширині фронту 50 км. Тобто величезна територія на лівому березі Дніпра перейшла під повний контроль ЗСУ. У цій операції сміливим бійцям ЗСУ дуже допомогли американські далекобійні гаубиці. Ці 155-міліметрові гаубиці – їх перевага, що вони більш далекобійні в порівнянні з російською артилерією … Американці вже поставили більше 72-х таких гаубиць”, – повідомив анонімний військовий оглядач.

Також, за його словами, зараз готується операція десанту на острів Зміїний: “Треба звільняти цей острів, він має дуже стратегічну позицію, тому що без цього острова Росія не зможе блокувати з моря Одещину. Зараз ЗСУ мають українськи ракети “Нептун”, американські протикорабельні ракети “Гарпун”, і я думаю, що ця операція цілком реальна. Тобто за допомогою протикорабельних ракет ЗСУ зможуть атакувати російські військові кораблі та відігнати їх від острова.

А після цього вже піде морський десант на швидкохідних катерах, і він без усяких проблем зможе висадитися на острові і звільнити його ... Це невелика десантна операція, що буде здійснена найближчим часом".

Також окрім звільнення о. Зміїний ЗСУ планують велику десантну операцію в Криму, зазначив аналітик: “Вона носить назву “Кримський світанок” … операція по висадці десанту на західному узбережжі Криму. Звичайно, ніхто не знає, де саме буде ця висадка, це таємниця операції … Головною ціллю цієї операції буде допомога сухопутним військам ЗСУ, які будуть наступати на Крим із півночі. Це буде спільна операція сухопутних і морських сил ЗСУ по звільненню півострова Крим”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо і готують якусь операцію якого ви довбойоби про це пишете.А експерта здати у СБУ .
Відповісти
Нащо це писати тут!
Відповісти
Карту намалював третьокласник?
Відповісти
Це фейковий канал (боти РФ). Вони з різних ресурсів пропагують приспати нашу увагу до поточних подій.

Відповісти
На кого ваш канал працює!!! Де СБУ? Це зрада і диверсія в одночас!! Сторінку скопійовано і відправлено відповідним службам у Київ та Львів.
Відповісти
На кого ваш канал працює!!! Де СБУ? Це зрада і диверсія в одночас!! Сторінку скопійовано і відправлено відповідним службам у Київ та Львів.
Відповісти
СБУ - на Теремнівській, 98.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні