--> Окупанти викрали та ґвалтували жінку, поки вдома на неї чекали діти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Окупанти викрали та ґвалтували жінку, поки вдома на неї чекали діти

0
-5
Окупанти викрали та ґвалтували жінку, поки вдома на неї чекали діти
У Рубіжному окупанти викрали та ґвалтували жінку, поки вдома на неї чекали діти, пише телеграм-канал Житель.

Вночі жінку перевезли до одного з будинків міста, де один з бойовиків запропонував жінці вступити з ним у статеві зносини, погрожуючи, що в разі відмови її зґвалтують всі бойовики, що перебувають у приміщенні. Після неодноразового зґвалтування потерпілу знов вивезли до в’язниці. Наступної ночі жінку під загрозою застосування фізичної сили той самий бойовик знову зґвалтував декілька разів", - повідомили у поліції.

Після цього жінку ще декілька днів тримали у полоні. Там її били та допитували. Окупанти намагалися змусити жінку повідомити їм про пересування військової техніки ЗСУ. Потім вони вивезли потерпілу у центр міста і залишили її там.

Коли жінка повернулася додому, своїх дітей не знайшла. Тоді вона пішки пішла до Сєверодонецька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні