--> На Великдень росія планує ще більше обстрілювати мирне населення. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Великдень росія планує ще більше обстрілювати мирне населення. ВІДЕО

0
-7
На Великдень росія планує ще більше обстрілювати мирне населення. ВІДЕО
СБУ перехопила розмови окупантів, які у Великдень планують влаштувати ще більше обстрілів мирного населення та українських захисників, повідомляє СБУ.

«Наши пацаны пасхалки хохлам готовят. Танкисты на снарядах пишут «Христос воскрес!» Развлекаемся, как можем…» - розповідає окупант своїй дружині.

Хоча, коли мова заходить про справи у його підрозділі, який стоїть у Миколаївській області, тон загарбника одразу стає іншим. Із 19 людей у його взводі залишилося лише 7. Інших – убили або втекли.

«Тут никого не добавляют. Наоборот – все уезжают! Кого нам добавлять? Тут все бегут! У нас из бригады уволилось уже 600 человек… Тут остались только самые стойкие и алкаши», - резюмує окупант.

Не ясно, чому він так переживає… Це ж якраз ідеальний контингент для захисту «руZZкого міра». Але наші військові зроблять усе можливе, аби й ці рештки ворожої бригади «розформувалися» якомога швидше.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні