Подоляк пояснив вибухи у областях рф «кармічними процесами». ВІДЕО

1
0
Подоляк пояснив вибухи у областях рф «кармічними процесами». ВІДЕО
Радник голови ОП Михайло Подоляк пояснив вибухи у прикордонних з Україною областях рф «кармічними процесами», пише телеграм-канал УНІАН.

«Білгородська, Воронезька, Курська області тепер теж починають активно вивчати таке поняття, як «демілітаризація» та роззброєння. У цих російських областях періодично горять великі паливні бази, що забезпечували паливом бронетехніку армії росії, і вибухають склади боєприпасів. З різних причин. І роблять це. все активніше та впевненіше», - написав радник голови ОП Михайло Подоляк.

«Як це пояснити? Дуже просто. Якщо ви (росіяни) вирішили масово атакувати іншу країну, масово вбивати там усіх підряд, масово тиснути танками мирних людей, а для забезпечення вбивств використовуєте склади у своїх областях, то рано чи пізно борги доведеться повертати. такої інтенсивності та обсягу російського військового вторгнення в Україну відсидітися не вийде. І тому роззброєння білгородсько-воронежських складів убивць – абсолютно природний, природний процес. Карма – штука жорстока», - додав Подоляк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А він що, не тільки в переговорах "спец"? Він виявляється ще "кармічний спец".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні