У Луцьку розшукують трьох зниклих підлітків. ФОТО

1
-2
У Луцьку розшукують трьох зниклих підлітків. ФОТО
27 квітня о 21:27 до Луцького районного управління поліції надійшло повідомлення про безвісне зникнення неповнолітніх – Шеремета Олександра Юрійовича, 2007 р.н., Шеремет Софії Юріївни, 2005 р.н., та Свиридюк Єлизавети Леонідівни, 2008 р.н.. Діти перебувають між собою у родинних стосунках, повідомили на сторінці розшуку дітей ГУНП у Волинській області за сприяння ПрАТ КиївСтар.

На даний час місце знаходження дітей невідоме.

Прикмети зниклих дітей:

Шеремет Олександр: волосся темно-русе, був одягнений у чорну куртку по пояс, чорні комуфляжні штани, чорні кросівки та мав при собі рюкзак темно-сірого кольору.

Шеремет Софія: довге світло-русе волосся, худорлявої тілобудови, була одягнена в голубу куртку по пояс, чорні лосіни, білі кросівки.

Свиридюк Єлизавета: чорне довге волосся, худорлявої тілобудови, зростом близько 150 см, була одягнена у сині джинси, білі кросівки та чорну куртку.

У разі отримання інформації про місце знаходження неповнолітніх прохання інформувати поліцію за телефонами: 0665403692 або 102.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напевне пішли в терОборону.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні