Під час візиту Генсека ООН росія обстріляла Київ: є постраждалі. ВІДЕО

1
-3
Під час візиту Генсека ООН росія обстріляла Київ: є постраждалі. ВІДЕО
Над Київщиною після обстрілу Шевченківського рацону піднімаються величезні клуби диму, пише телеграм-канал Волинь24.

«Ввечері ворог обстріляв Київ. Два влучання в Шевченківському районі. Всі служби на місці», - написав мер Києва Віталій Кличко.

Під час візиту Генерального секретаря ООН до Києва росія обстріляла столицю ракетами, написав Андрій Єрмак.

«Це доказ того, що нам потрібна швидка перемога над рф і навколо України має об‘єднатися весь цивілізований світ. Маємо діяти швидко. Більше зброї, більше зусиль по вирішенню гуманітарних питань, більше допомоги. Бо щодня Україна платить велику ціну за захист демократії та Свободи. І в цій боротьбі ми не можемо програти. Росію потрібно позбавити права вето в Радбезі ООН», - зазначив Єрмак.

У ДСНС повідомили, що внаслідок ракетного удару по Києву є постраждалі, але поки що невідомо скільки.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це *уйло показав своє ставлення до міжнародних організацій. А ви все думайте, як його можна до "миру схилити", і якісь "мирні догрворняки" підписати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні