Лавров заявив, що росія ядерною війною «нікому не погрожує»

1
-7
Лавров заявив, що росія ядерною війною «нікому не погрожує»
Міністр закордонних справ Сергій Лавров прокоментував можливість початку ядерної війни, звинувативши попутно Захід.

Про це пише РИА Новости.

На думку російського високопосадовця, росія не погрожує нікому ядерною війною. Він сказав, що "розмови про це" нібито розпочинають західні країни.

Лавров додав, що Росія не вважає, що перебуває у стані війни з НАТО. А такий розвиток подій "збільшив би ризики ядерної війни, якої не можна допустити".

"Ми не вважаємо себе у стані війни з НАТО, тому що це стане кроком, який би збільшив ризики того, що ми щойно обговорювали (початок ядерної війни - ред.).

На жаль, є відчуття, що НАТО вважає, що веде війну з Росією. НАТО, США, європейські лідери, багато з яких, зокрема у Британії, США, Польщі, Франції, Німеччині і, звичайно, голова європейської дипломатії Боррель, прямо говорять про те, що володимир путін повинен програти, росія має бути переможена.

Коли хтось використовує такі поняття, я думаю, вони вважають, що ведуть війну з тим, кого ти хочеш перемогти", - повідомив Лавров.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І знову "кентавра" понесло. Забув коли "сили тактичного стримування" привели в бойову готовність?!! Нагадати?! Якщо гадаєте що ваші раби отаке "схавають", то не робіть дураками світову спільноту!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні