Залишився останній день: що мають встигнути зробити клієнти ПриватБанку

2
-1
Залишився останній день: що мають встигнути зробити клієнти ПриватБанку
Вже з 1 травня клієнти ПриватБанку не зможуть скористатися своїми грошима на рахунках Бонус+. Фінустанова закриє ці рахунки і всі кошти, що залишилися, пустить на потреби ЗСУ та відновлення України.

Про це повідомляють на сторінці ПриватБанку у фейсбук.

Витратити бонусні накопичення можна у магазинах-партнерах ПриватБанку. 30 квітня – це останній день, коли можна використати гроші. Проте їх можна не витрачати, і так ви допоможете українській армії перемогти окупантів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
злодій - це не професія. це натура
Відповісти
ДЕМОСРАТИЧНІ вулєньські нувене вперто не хочуть розміщувати комент до опусу Бондарчука проти Порошенка: "10 червня 2010 — указом президента Віктора Януковича - звільнений з посади генерального директора «Укрспецекспорта» 10 червня 2010 Бондарчук був звільнений з посади директора «Укрспецекспорту» і через місяць оформив банківський вклад на 12 млн доларів.[3] У листопаді 2014 Бондарчук договір розірвав і вніс 10 млн доларів на депозитний рахунок матері у філії «Місто Банк». Від 19 липня 2014 розслідується справа за фактом вчинення службовими особами «Укрспецекспорту» шляхом зловживання своїм службовим становищем розтрати державних коштів в особливо великих розмірах – перерахування у період з січня 2005 року по липень 2008 року з рахунків ДК «Укрспецекспорт» на користь закритого акціонерного товариства «Аеропартнер» 7,6 млн доларів та 69 000 євро за консультаційні та агентські послуги, яких у дійсності надано не було, а також за фактом легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом. У грудні 2014 гроші на рахунку матері Бондарчука були заарештовані як такі, що могли мати злочинне походження. ПАТРІЙОТИЗМОМ АЖ СМЕРДИТЬ !!!!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні